Live met Odoo in 2 dagen

Odoo werkend in twee dagen

Een basisinrichting voor handel, productie, service en zorg. Zoals brouwerijen, cosmetica, metaalbewerking etcetera. 

Odoo "implementeren" in 2 dagen?

Bekijk onze duurzame aanpak

Branche template

We hebben natuurlijk al jarenlange ervaring met het implementeren van Odoo in de diverse branches. Als nieuwe klant kun je daarvan profiteren.

We beginnen met het klaarzetten van een site op basis van een door ons gedefinieerd branche template. Denk hierbij aan handel, productie, service, zorg of nog specifieker food, brouwerijen, cosmetica, metaalbewerking etcetera.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Quickscan

Samen met jou maken we een quickscan. Deze quickscan geeft ons een indruk van je specifieke wensen. Voor zover deze wensen in de standaard van Odoo zitten worden ze geactiveerd. Denk hierbij aan kassa, e-commerce, project management. Soms komen er ook specifieke wensen naar boven die niet standaard met Odoo kunnen worden vervuld. Deze worden later in het proces opgepakt.

Configureren

Na de quickscan beginnen we meteen samen met configureren. Iedere module heeft zijn eigen settings die we moeten fine-tunen op jouw bedrijf. De quickscan geeft een goede indruk van de wensen en eisen. Uit ervaring blijkt echter dat er tijdens de configuratie nog veel meer tevoorschijn komen. Deze zullen we meteen meenemen.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Training en datamigratie

Zoals gezegd is de implementatie een gezamenlijke activiteit. Wij helpen jou Odoo te installeren. Zo zal er tijdens de implementatie de nodige aandacht worden besteed aan training. We leren je "on the job" om te gaan met Odoo. Ook leren we jou hoe je het systeem kunt vullen met data. Komt de data uit een bestaand systeem dan hebben wij een aantal handige templates beschikbaar die je helpen de data te migreren.

Maatwerk en koppelingen

Maatwerk en koppelingen nemen veel tijd in beslag. Dit is moeilijk van te voren in te schatten. Mocht het uiteindelijk toch nodig zijn, dan zullen we hiervan een aparte schatting maken. Gelukkig zijn er veel koppelingen waar we ruime ervaring mee hebben.


Odoo tekst en afbeelding blok

Heb je meer hulp nodig? Dat kan uiteraard. Wij hebben veel ervaring op de volgende gebieden. Waarbij wij voor iedere activiteit een goede prijsafspraak zullen maken:

Data migratie


Data migratie is, zeker als je veel historische data mee wilt nemen, een flinke klus. Omdat we hier veel ervaring mee hebben, kun je tijd besparen door deze taak aan ons uit te besteden.

Training


Alpiek geeft ook trainingen. Je kunt hierbij denken aan financiƫn, logistiek, CRM, Odoo implementatie etcetera. Deze training worden zowel klassikaal als 'in company' gegeven.

Koppelingen en maatwerk


Alpiek beschikt over een eigen ontwikkelteam dat zowel koppelingen als maatwerk bouwt. Mocht je daar behoefte aan hebben laat het ons dan weten. Voor Odoo zijn heel veel modules beschikbaar binnen de community. Ons ontwikkel team test deze en past dez


Heb je geen tijd, maar wil je wel Odoo? Dan is de 

project aanpak wellicht wat voor jou!

Ik wil meer weten over implementatie binnen 2 dagen


Bel 085-3330008