Bel ons op: 085 333 000 8        

             
                        

Alpiek BV

Trotse partner van Odoo

Odoo + afbeelding en tekst

Odoo versie 14

Ook in Odoo 14 zit weer een groot aantal verbeteringen en nieuwe features!

Wie zijn wij?

Alpiek is een groep enthousiaste mensen die gezamenlijk hebben besloten bedrijven te helpen met de implementatie van een ERP systeem. Wij willen geen "urenfabriek" zijn, wij willen een partner van de klant zijn waarmee wij op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid de gezamenlijke reis, die implementatie heet, aangaan.  

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Wat doen wij?

Zoals gezegd helpen wij bedrijven met het implementeren van een ERP systeem. Als platform hebben wij gekozen voor Odoo. Na vele jaren gewerkt te hebben met de legacy systemen als SAP, Exact, AFAS, Oracle e.d. was de verrassing groot toen we Odoo ontdekte. Een ERP systeem dat en plezierig werkt en beschikbaar is tegen aantrekkelijke tarieven. 

Odoo is echter meer dan een ERP systeem, het levert functionaliteit om vrijwel alle processen in jouw bedrijf te ondersteunen. Het Alpiek team staat klaar om je meer informatie te geven en te helpen met een eventuele implementatie..

Meer weten over Odoo

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Ons team

Het Alpiek team bestaat uit 7 ervaren consultants met langjarige bedrijfservaring en ieder een eigen specialisatie. De implementatie gebeurt altijd in teams waarbij we probleemloos de business consultancy rol op ons nemen. Het consultant team wordt ondersteund door 3 ontwikkelaars die ervoor zorgen dat jouw USP's binnen de ERP implementatie verankerd worden. 

Meer over ons 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Onze Kernwaarden

- Werken op basis van gelijkwaardigheid

- Wederzijds vertrouwen

- Lange termijn relatie

- Gezamenlijke reis

- Transparant

- Integer

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Onze specialisatie

Hoewel Odoo een zeer breed inzetbare oplossing is en eigenlijk alle soorten bedrijven ondersteunt hebben wij een lichte voorkeur voor handels- productie en service bedrijven.

Zeker als deze bedrijven ook nog speciale wensen hebben als EDI, koppelingen met bestaande webshops en websites e.d. 
Meer info

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Onze werkwijze

We zien het implementeren als een gezamenlijke reis. Als voorbereiding beginnen we altijd met een analyse. Tijdens de analyse bepalen we hoe de wensen en eisen definitief worden ondersteund met Odoo. Vervolgens maken we een Proof Of Concept. Deze POC is gebaseerd op Odoo zonder aanpassingen en koppelingen. Tenslotte worden eventueel maatwerk en koppelingen ontwikkeld en gaan we over naar de definitieve oplevering Training is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Wij leveren de tractor, het ploegen doe je zelf.

Kies voor Odoo!


Waarom Odoo? Odoo is een all-in-one ERP-systeem. Dit betekent dat alle administratieve IT wensen kunnen worden ingevuld met Odoo. 

Wil jij Odoo graag in jouw bedrijf implementeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag en zullen je, als implementatie partner, in het proces ondersteunen en helpen waar dat dat nodig is.

Hieronder zetten we graag een paar voordelen van Odoo op een rijtje.     

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Automatisering

Odoo ondersteunt je met jouw dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf. Van CRM, marketing, verkoop, offertes, factureren, voorraadbeheer, inkoop, boekhouding, en nog veel meer!

Door Odoo te gebruiken worden alle gegevens opgeslagen op een centrale plaats en wordt alles aangestuurd vanuit één systeem. 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Tijdsbesparing

Door de bedrijfsprocessen te automatiseren met Odoo, levert dit voor jou en je collega's een enorme tijdsbesparing en efficiëntieverbetering op.

Odoo koppelt namelijk alle gegevens binnen een bedrijf met elkaar, waardoor je niet elke keer jouw data opnieuw hoeft in te voeren in ieder systeem. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Meer plezier in je werk

Als een gevolg van het automatiseren van de bedrijfsprocessen en de tijdsbesparing, heb je meer tijd voor wat er echt toe doet: de activiteiten waar je kracht en energie uit haalt.

Plezier in je werk geeft immers het meeste en beste resultaat zowel op de korte als de lange termijn. 


Odoo training nodig?
Bekijk de trainingen in het Alpiek Trainingscentrum


Kom meteen
in aanraking met Odoo!


Wil je zelf ervaren hoe Odoo werkt?


Plan gratis een demo

Odoo afbeelding en tekstblok

Wie zijn wij?

Wanneer je beslist om Odoo in jouw bedrijf te implementeren, is het verstandig om met een Odoo-specialist in zee te gaan.

Alpiek BV is een van de grootste Odoo implementatie-partners in Nederland. We onderscheiden ons door onze brede kennis en ervaring en zorgen hiermee voor duurzame implementatie van Odoo. Deze kennis wordt dan ook gebruikt bij het voorkomen en oplossen van problemen waar u tegenaan loopt bij het implementeren van een ERP systeem als Odoo.

Wij helpen je graag verder en begeleiden overal waar nodig.

  Over Alpiek                 

Wereldspelers gebruiken Odoo, u ook?

Heineken, Hyundai, Toyota en 3.000.000 andere

gebruikers zijn je inmiddels al voor gegaan.


Neem contact op

Odoo CMS - een grote afbeelding