Bel ons gerust +31 (0) 85 333 000 8

             
                           

Odoo Enterprise versie 11

Verbeterde gebruikerservaring en snelheid

 

Ervaar de mogelijkheden!

Profiteer nu van Odoo 11! Ten opzichte van de vorige versie kent Oddoo 11 vele verbeteringen en nieuwe functies. Zo is de software sneller, scherper, responsive op alle schermformaten, bevat een nieuwe website builer, en nog veel meer! Probeer nu zelf Odoo 11 uit en ervaar de mogelijkheden.
Wilt u liever een lagere versie, zoals Odoo versie 10, 9 of 8, neem dan contact met ons op 

  Probeer Odoo gratis
 
 

Verbeteringen en nieuwe functionaliteiten


GebruikersgemakSneller & Scherper

Door het terugbrengen van het aantal coderegels is het systeem sneller geworden. 

Alle schermen zijn in v11 pixel perfect, dit betekent dat alle schermen, knoppen e.d. haarscherp zijn op ieder platform en ieder formaat.

Lokalisatie  Lokalisatie door Odoo SA

De lokalisatie is naar een hoger niveau getild. Waar tot v10 de lokalisatie werd verzorgd door partners, heeft Odoo SA de lokalisatie nu zelf ter hand genomen.

voor Nederland betekent dit een vernieuwd/verbeterd grootboekrekening schema rekening houdend met belasting, een vernieuwde auditfile XAF en verbeteringen in o.a. balans, P&L en ICP.

Service bedrijvenAlgemeen & Projecten

Odoo heeft verbeteringen en vereen-voudigingen doorgevoerd op het gebied van tijdregistratie, declaratie en kosten toewijzing.

Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om na het afsluiten van en project meteen de winstgevendheid te bekijken. Je krijgt een gedetailleerd rapport met een analyse van omzet, kosten gedeclareerde en niet gedeclareerde uren etc.

Website 


Vernieuwde website builder

Dankzij het nieuwe eenvoudige sleep en plaats (drag and drop) mechanisme is het nu nog eenvoudiger om mooie websites, webshops en sjablonen te maken.


Wilt u Odoo Enterprise versie 11 uitproberen, weten hoe Odoo verbeteringen in uw bedrijf kan aanbrengen of wilt u dat wij vrijblijvend langskomen? Dit kan allemaal door een demo aan te vragen. Wilt u meer weten over Odoo Enterprise versie 11 of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. 

Demo aanvragen

Wilt u weten wat voor demo's wij aanbieden? bekijk dan onze demo pagina en zie welk het beste bij jou past.

Demo

Andere vragen?

Voor al uw andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Contact